Hoe mogen we je helpen?

Een goed advies over sparen en beleggen. Wat mag je daarvan verwachten?

Bij sparen en beleggen gaat het erom vermogen te vormen. En aangezien dat op tal van manieren kan, is het zaak heel zorgvuldig na te gaan welk doel je daarmee voor ogen hebt.

Moet dat spaardoel op korte termijn behaald worden, een nieuwe auto bijvoorbeeld, dan  zullen we eerder grijpen naar het traditionele sparen. Via spaarrekeningen of termijndeposito’s. Ligt het spaardoel verder weg, dan zullen we de oplossing wellicht eerder zoeken in aandelenconstructies. En uiteraard zijn daar diverse combinaties van mogelijk. Je leest er meer over bij het onderdeel sparen. 

Spaardoel

Sparen gaat dus altijd vergezeld van een doel. Zelfs als het doel simpelweg is rendement te maken met geld dat "over" is. Altijd zullen we na moeten gaan welke methode in jouw geval de voorkeur verdient.

Het is overigens niet zo dat de banken onderling nu zo vreselijk veel verschillen.
Wel verschillen de gehanteerde methodes van elkaar. En daaruit helpen wij u kiezen.

En zijn de keuzes eenmaal gemaakt, dan mag je van ons verwachten dat wij regelmatig met je rond de tafel gaan zitten om samen na te gaan of de gemaakte keuzes nog steeds correct zijn. 

Onafhankelijk en wel beschikken wij dan ook over ingangen bij meerdere banken en vermogensbeheerders. Dat maakt het vergelijken een stuk prettiger.

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie