Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 050 - 537 00 92
  • info@nidema.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

De herbouwwaardemeter woningen van het Verbond van Verzekeraars, is een hulpmiddel ten behoeve van verzekeraars en assurantie-adviseurs, voor snelle, eenvoudige en globale vaststelling van de gemiddelde herbouwkosten van woningen. De herbouwwaardemeter bestaat uit een invullijst met toelichtingen. U vindt de toelichting steeds achter het informatie icoontje.

Let op: Deze herbouwwaardemeter is uitsluitend te gebruiken voor "gewone" woonhuizen. U kunt de waardemeter dus niet gebruiken voor monumentale panden, grachtenpanden, zeer luxe bungalows, villa's of landhuizen, flats.

Komt u er niet uit? Bel ons even. Wij zullen u er graag mee helpen.  

Met deze rekenhulp kunt u heel eenvoudig uitrekenen voor welk bedrag uw woning verzekerd zou moeten zijn. Dat kan heel eenvoudig online.

Wanneer u de vragen beantwoordt ziet u direct de juiste verzekerde som.

Bijkomend voordeel is, dat veel verzekeringmaatschappijen u een 'garantie tegen onderverzekering' geven wanneer deze waardemeter aan uw dossier wordt toegevoegd.

Een veilig gevoel.

_____________________________________________________

Algemene vragen
%
%
%
%
%
% +/-

Gegevens verzekeringnemer
Dit formulier werd digitaal ingevuld via de website van Nidema Schipborg BV Voor zover nodig wordt Nidema Schipborg BV hiermee door de aanvrager gemachtigd dit formulier namens hem/haar rechtsgeldig te ondertekenen.

_________________________________________________________

Zodra u hierboven op de button 'verzenden' klikt  ontvangen wij deze 'waardemeter' direct digitaal. Wij kunnen dan gelijk nagaan op welke manier uw woonhuisverzekering aangepast zou moeten worden en hierover met uw verzekeringmaatschappij in gesprek gaan. 

U zult overigens ook direct een kopie van deze waardemeter in uw eigen e-mailbox ontvangen. Daarmee weet u zeker dat ook wij die ontvangen hebben.